JA Bookshop - шаблон joomla Joomla

Neobična slikovnica 'Zeko koji želi zaspati' objavljena je u više od 40 zemalja i izazvala je veliko interesovanje roditelja koji imaju problema sa uspavljivanjem djece.

Četvrti po redu, roman Bekima Sejranovića „Tvoj sin Huckleberry Finn” donosi nam beskompromisnu životnu priču – surovu i iskrenu. Počev od plovidbe iz djetinjstva u svijetu knjige i Twaina, pa sve do sopstvene plovidbe, ali u jednom drugom vremenu i prostoru, pisac otvara nekoliko tematskih nivoa.

Kada sam pogledao knjigu Ovaj svet može da bude bolji u izdanju Kreativnog centra, pomislio sam "Sad će Grk da objašnjava kako Grci nisu baš takvi kakve ih se želi prikazati na zapadu i kako je za njeno trenutno stanje kriva isključivo Njemačka (uz svesrdnu pomoć međunarodnih finansijskih institucija)."

Nova knjiga Jelice Grganović "Osmeh za svaki dan" (Laguna, 2015) nudi više od neobuzdanog smeha – umeće da se živi život, svaka njegova sekunda. Živeti i smejati se neobuzdano i glasno zadaci su koji ne mogu da se odlože za kasnije.

Da li možete zamisliti Hitlera kao reality show atrakciju današnjice?

U satiričnom romanu Opet on (Laguna, 2014) njemački književnik Timur Vermes upravo opisuje ovakvu mogućnost.