JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Srećnik

Srećnik

Nikolas Sparks

Izdavač: Nova knjiga
19.00 KM

U svojoj četrnaestoj po redu knjizi, bestseler autor Nikolas Sparkas priča nezaboravnu priču o čovjeku kojeg su susreti sa smrću vodili do ljubavi svog života.

Nakon što američki marinac Logan Tibo pronalazi fotografiju nasmijane mlade žene zakopanu u prašini za vrijeme vojne službe u Iraku, on doživljava neočekivan splet srećnih okolnosti- od pobjeda u pokeru, do preživljavanja smrtonosne borbe. Izgleda da jedino njegov prijatelj Viktor ima objašnjenje za njegovu sreću. To je fotografija- njegova amajlija.

Po povratku u rodni Kolorado, Tibo ne može da izbaci iz glave ženu sa fotografije i on kreće na put kroz zemlju da bi je pronašao. Ali snažna privlačnost koju će osjetiti prema ženi, razvedenoj majci, koju sreće u Sjevernoj Karolini, Elizabet, dočekala je Tiboa nespremnog i on krije tajnu priču o fotografiji i njegovoj sreći.

Kada se on i Elizabet upuste u strasnu ljubavnu aferu, njegova tajna ubrzo prijeti da ih rastrgne, da uništi ne samo njihovu ljubav, već i živote. 

Ispunjen romantikom i izuzetnom napetošću, Srećnik je nezaboravna priča o često čudnim životnim putevima i moći sudbine da nas vodi do istinske i vječne ljubavi.

Detalji
ISBN 978-86-7470-516-2
Uvez Meki
Godina izdanja 2014
Jezik Srpski
Broj stranica 312
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 21.00 cm