JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Sedam godina kasnije

Sedam godina kasnije

Guillaume Musso

Izdavač: Nova knjiga
15.00 KM

Od elegantnih pariskih ulica do samog srca Amazona, ovaj briljantno napisani triler povešće vas u neponovljivu avanturu, prepunu napetosti i nezamislivih obrta.

Boem i umjetnica žestoke naravi, Niki će unijeti vihor svježine u Sebastijanov stabilan i besprijekorno uređen život. Iako su oličenje potpune suprotnosti, ljubav će planuti između njih nevjerovatnim intenzitetom. Ubrzo će se vjenčati i dobiti blizance Kamilu i Džeremija.

Međutim, brak neminovno kreće ka gorkom kraju- optužbe, afere, prezir… Nakon burnog razvoda, oba roditelja dobiće starateljstvo nad po jednim djetetom– Sebastijan će kćerku vrlo strogo odgajiti, dok će se Niki držati popustljivog stava prema sinovljevim nestašlucima.

Godine neosjetno prolaze. Oboje će ponovo izgraditi svoj život, što dalje jedno od drugog. Onda jednog dana Džeremi nestaje. Da li je pobjegao od kuće? Ili je kidnapovan? Niki nema izbora– mora da se obrati za pomoć bivšem mužu koga skoro da nije vidjela sedam godina. Kako bi spasli ono što im je najdragocjenije, Sebastijan i Niki moraju da ujedine snage i krenu u potragu za sinom. Blizina čini svoje, pa će oni ponovo osjetiti bliskost kakvu su davno iskusili i zapitati se da li je zaista sve zauvijek izgubljeno…

Detalji
ISBN 9788677109134
Uvez Tvrdi
Godina izdanja 2012
Jezik Srpski
Broj stranica 277
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 21.00 cm