JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Ako ostanem

Ako ostanem

Gayle Forman

Izdavač: EvroGiunti
13.00 KM

U jednom trenutku, talentovana violončelistkinja Mija sedi u kolima sa svojom porodicom. Iznenada napušta svoje telo i posmatra smrskane automobile i tela svojih roditelja i mlađeg brata, koga odvozi hitna pomoć. Miju odvode u bolnicu i tamo, dok joj telo leži u komi, razmišlja o prošlosti i pokušava da odluči da li da se bori za život. Kroz Mijina razmišljanja i prisećanja, upoznajemo njen tinejdžerski život, ljubav prema klasičnoj muzici i odnose s porodicom, prijateljima i dečkom, Adamom. Mija lebdi između života i smrti, a okupljeni prijatelji i porodica imaju samo jednu molbu: Molim te, nemoj da umreš.

Sedamnaestogodišnja Mia suočena je s teškim odlukama. Hoće li ostati vjerna svojoj prvoj ljubavi — glazbi — čak i pod cijenu da izgubi dečka i napusti obitelj i prijatelje? Što će učiniti sa svojim životom? A onda, jednoga jutra u veljači, Mia i njezina obitelj sjedaju u automobil i u trenutku se sve promijeni. Odjedanput nestanu svi izbori, osim jednoga. I samo on postane bitan. Ako ostanem bolno je lijep roman o snazi ljubavi, istinskome značenju obitelji i odlukama s kojima se svi moramo suočiti.

“Dostojanstven, maštovit i nezaboravan, roman Ako ostanem napeto je, ali i nježno štivo koje će vas ispuniti zadovoljstvom.”

Patricia McCormick

“Prekrasna i snažna priča koja podsjeća na Ljupke kosti Alice Sebold.”

Publishers Weekly

“Savršenstvo ove knjige je u njezinoj jednostavnosti.”

Wall Street Journal

“Neobično snažan i višeslojan roman protkan pronicljivošću, kvalitetnim humorom i čudima…”

Booklist

Detalji
ISBN 978-86-505-1862-5
Uvez Meki
Godina izdanja 2011
Jezik Srpski
Broj stranica 156
Težina 0 g
Dimenzije 13.00 cm x 20.00 cm