JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Njemu baš i nije stalo

Njemu baš i nije stalo

Greg Berendt&Liz Tuccillo

Izdavač: VBZ
12.00 KM

"Pet riječi koje će vam zauvijek promijeniti život... Ova knjiga trebala bi se nalaziti na noćnom ormariću svake žene!" 

Oprah Winfrey

''Njemu baš i nije stalo'' provokativna je i iznimno zabavna knjiga autora Grega Behrendta i Liz Tuccillo, poznatih američkih scenarista i dvojca koji je sudjelovao u stvaranju scenarija popularne serije Seks i grad.

Ova knjiga, utemeljena na jednoj epizodi poznate serije, odmah po objavljivanju postala je izdavačka senzacija u SAD-u i cijelom svijetu, a njemu baš i nije stalo novootkriveni koncept kojim su se počeli baviti mediji diljem svijeta analizirajući živote mladih, modernih, zaposlenih, uspješnih, ali pri tom nezadovoljnih u vezama ili pak single žena. 

Liz i Greg podučavaju sve te žene kako mogu zaključiti da određenom muškarcu jednostavno nije dovoljno stalo do njih i prestanu gubiti vrijeme na traženje opravdanja za nezadovoljavajući odnos u kojem se nalaze. 

Jezično razigran i neobično duhovit, ovaj takozvani priručnik objašnjava tipične obrasce muškog ponašanja i načine ženskog reagiranja na iste, suptilno ironizirajući ženske priručnike koji savjetuju kako pronaći i zadržati ljubav svog života. Autori poručuju: "Zaboravite sve knjige o samopomoći. Rješenje je jednostavno i jednoznačno. Ako je muškarac uistinu zainteresiran za vas, naći će vremena da vam se posveti i usreći vas pa makar sutradan preuzimao dužnost predsjednika SAD-a. U protivnom, prihvatite mogućnost da njemu baš i nije stalo do vas i krenite dalje sa svojim životom."

Istina koja će vam pomoći da bolje shvatite muškarce.

BESTSELER #1 NEW YORK TIMESA.

"U Americi je postalo teže naći primjerak knjige 'Njemu baš i nije stalo' nego poštenog dečka." 

The Sunday Times

Prema ovom bestseleru snimljen je i istoimeni filmski hit s impresivnom glumačkom postavom.

Detalji
ISBN 9789533040172
Uvez Meki
Godina izdanja 2006
Jezik Hrvatski
Broj stranica 157
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 20.00 cm