JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Harry Potter i Red feniksa

Harry Potter i Red feniksa

J. K. Rowling

Izdavač: Algoritam
21.00 KM

Nakon što se herojski natjecao na Tromagijskom turniru i uz to posvjedočio povratku lorda Voldemorta, Harry Potter privukao je neželjenu pažnju čarobnjačkog tabloida Dnevni prorok, koji koristi svaku priliku da mu se izruguje i baca sumnja na njegove riječi i djela. Ta se sjenka nepovjerenja nadvila i nad Dumbledorea, te će Ministarstvo magije poslati svoju gnjusnu predstavnicu da preuzme kontrolu nad najpoznatijom školom vještičarenja i čarobnjaštva, Hogwartsom.

Peta će godina u Hogwartsu stoga započeti nizom katastrofa, a za Harryja će biti najteža činjenica što mu se čini da su ga tijekom ljeta izbjegavali i njegovi najbolji prijatelji. Kad mu se učini da je potpuno sam i napušten, na scenu će stupiti Red feniksa, skupina neobičnih i ekscentričnih čarobnjaka, u čije će ruke morati staviti vlastiti život i pridružiti se njihovoj borbi protiv Voldemorta…

Harry Potter i Red feniksa donosi više uzbuđenja no ikad, a Harryjev će svijet postati mračniji i napetiji no što ste mogli očekivati. Algoritam i 24 sata ponosno vam predstavljaju ovaj bezvremenski serijal u novom ruhu!

Detalji
ISBN 9789533167831
Uvez Meki
Godina izdanja 2014
Jezik Hrvatski
Broj stranica 768
Težina 0 g
Dimenzije 13.00 cm x 19.50 cm
Tagovi: harry potter