JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Ježićeva školica 3-4 godine

Ježićeva školica 3-4 godine

Simeon Marinković i Slavica Marković

Izdavač: Kreativni centar
13.00 KM

Nova knjiga za podsticanje dečjeg razvoja i kreativnosti, u izdanju „Kreativnog centra“, namenjena je deci u uzrastu od treće do četvrte godine.

Druženje sa simpatičnim ježićem iz ove knjige probudiće u vašoj deci maštu i radoznalost. Knjigu krase ilustracije živih boja i zanimljive pesme i priče, što čitanje ove slikovnice čini još zanimljivijim. Pitanja data na svakoj strani upućuju decu na posmatranje, zapažanje, razmišljanje i zaključivanje. Na početku knjige navedene su najvažnije odlike razvoja deteta u trećoj i četvrtoj godini, kao i izbor aktivnosti koje odrasla osoba može da praktikuje s detetom tog uzrasta. Knjiga sadrži 65 nalepnica i kartonski dodatak – slagalice za učenje brojeva do pet.

Knjige iz ovog serijala pomoći će roditeljima da od najranijih dana kod svojih mališana razvijaju ljubav prema knjizi – da podstiču njihovo zapažanje, maštu i radoznalost. Druženje uz knjigu je nešto najlepše što možete pokloniti detetu. Tako ćete ga ohrabriti da postane sigurna i srećna osoba, jer sve ono što je važno događa se u detinjstvu – kasnije se samo ponavlja.

Autori ovih knjiga su Simeon Marinković i Slavica Marković, autorski tandem koji je za radne listove za predškolce "Veseli vrtić" osvojio Nagradu za najbolji evropski udžbenik u 2014. godini.

 

Detalji
ISBN
Uvez Meki
Godina izdanja 2017
Jezik Srpski
Broj stranica 36
Težina 0 g
Dimenzije 21.00 cm x 28.00 cm