JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Macina školica 2-3 godine

Macina školica 2-3 godine

Simeon Marinković i Slavica Marković

Izdavač: Kreativni centar
13.00 KM

Treća slikovnica u ovoj seriji za decu namenjena je mališanima u uzrastu druge i treće godine. Saznajte šta sve može vaše dete, podstičite učenje i kreativnost, otkrivajte svet, družite se! Zajedničko čitanje ove slikovnice i druženje uz nju pomoći će vam da od najranijih dana kod svojih mališana razvijate ljubav prema knjizi – da podstičete njihovo zapažanje, maštu i radoznalost. Na početku knjige navedene su neke odlike razvoja deteta u trećoj godini života, kao i izbor aktivnosti koje odrasla osoba može da praktikuje s detetom. 

Knjige iz ovog serijala pomoći će roditeljima da od najranijih dana kod svojih mališana razvijaju ljubav prema knjizi – da podstiču njihovo zapažanje, maštu i radoznalost. Druženje uz knjigu je nešto najlepše što možete pokloniti detetu. Tako ćete ga ohrabriti da postane sigurna i srećna osoba, jer sve ono što je važno događa se u detinjstvu – kasnije se samo ponavlja.

Autori ovih knjiga su Simeon Marinković i Slavica Marković, autorski tandem koji je za radne listove za predškolce "Veseli vrtić" osvojio Nagradu za najbolji evropski udžbenik u 2014. godini.

 

Detalji
ISBN
Uvez Meki
Godina izdanja 2017
Jezik Srpski
Broj stranica 36
Težina 0 g
Dimenzije 21.00 cm x 28.00 cm