JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Medina školica 4-5 godine

Medina školica 4-5 godine

Simeon Marinković i Slavica Marković

Izdavač: Kreativni centar
13.00 KM

Ovo je peta po redu slikovnica iz serije knjiga za podsticanje dečjeg razvoja i kreativnosti. Namenjena je deci u uzrastu od četvrte do pete godine. Mnoštvo raznovrsnih aktivnosti – učenje prvih brojeva i slova i upoznavanje s pojmovima iz sveta koji nas okružuje – probudiće u deci radoznalost i podstaći će ih na razmišljanje i zaključivanje. Osnovne karakteristike razvoja deteta u četvrtoj i petoj godini date su na početku knjige, dok se na kraju knjige nalazi 45 nalepnica i kartonski dodatak – slagalica sa slovima. 

Knjige iz ovog serijala pomoći će roditeljima da od najranijih dana kod svojih mališana razvijaju ljubav prema knjizi – da podstiču njihovo zapažanje, maštu i radoznalost. Druženje uz knjigu je nešto najlepše što možete pokloniti detetu. Tako ćete ga ohrabriti da postane sigurna i srećna osoba, jer sve ono što je važno događa se u detinjstvu – kasnije se samo ponavlja.

Autori ovih knjiga su Simeon Marinković i Slavica Marković, autorski tandem koji je za radne listove za predškolce "Veseli vrtić" osvojio Nagradu za najbolji evropski udžbenik u 2014. godini.

 

Detalji
ISBN
Uvez Meki
Godina izdanja 2017
Jezik Srpski
Broj stranica 36
Težina 0 g
Dimenzije 21.00 cm x 28.00 cm