JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Stvoriteljeva karta

Stvoriteljeva karta

Emilio Calderón

Izdavač: Fraktura
13.00 KM

U fašističkom Rimu, u mračnom razdoblju prije i za vrijeme Drugoga svjetskoga rata krije se tajanstveni predmet Stvoriteljeva karta, u kojoj je ucrtan plan Božjeg stvaranja svijeta. Uz mnoge druge okultne predmete, karte se žele domoći nacisti kako bi, oboružani najvećim moćima, pobijedili u ratu. Mladi španjolski arhitekt José María Hurtado, prelijepa knjižničarka Montserrat Fábregas i talijanski princ Junio Vivarini pronalaze rijetku knjigu koja vodi do karte. Troje glavnih junaka povezano je u neraspletiv ljubavni trokut, a Stvoriteljeva karta uvlači ih u veliku igru, špijunsku mrežu u kojoj su ubojstva, intrige, podmetanja i izdaje svakodnevica, što će utjecati na njihove živote i mnogo godina nakon rata.

Stvoriteljeva karta Emilija Calderóna roman je o ljubavi, slavi, politici, izdaji i vjernosti. Stvoriteljeva karta briljantna je posveta Vječnom Gradu i čežnji za srećom, koju ne mogu ostvariti predmeti, već samo ljudi. 

Veličanstven roman, koji se čita s užitkom i la­koćom, pruža portret jedne zadivljujuće djevojke, s kojom je zadovoljstvo dijeliti stranice.

Luis Alberto de Cuenca

Detalji
ISBN 9789532660487
Uvez Meki
Godina izdanja 2008
Jezik Hrvatski
Broj stranica 292
Težina 415 g
Dimenzije 15.00 cm x 22.00 cm