JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Čudotvorac

Čudotvorac

John Grisham

Izdavač: Algoritam
9.10 KM

Rudy Baylor upravo je položio svoj posljednji ispit, a za nekoliko mjeseci kad primi diplomu čeka ga posao u pristojnoj odvjetničkoj kancelariji, s plaćom koja će mu sigurno dostati da plati sve račune za skupe poklone kojima je darivao svoju djevojku. U jednom trenutku u njegovu životu sve je izgledalo u redu, no onda je tvrtka u kojoj se trebao zaposliti iznenada prodana, a siguran posao netragom nestao, baš kao i njegova djevojka koja je našla bolju partiju. 

Kao jedini diplomant na svojoj godini koji je ostao bez posla, na rubu bankrota, progonjen od vjerovnika, i bez položenog pravosudnog ispita, Rudy će se prihvatiti slučaja koji nikako ne može dobiti. U ime roditelja Donnyja Raya Blacka, mladića koji umire od leukemije, podnijet će tužbu protiv osiguravajućeg društva koje bez valjanog opravdanja jednostavno ne želi platiti troškove transplantacije koštane srži. Protiv neiskusnog mladog odvjetnika osiguravajuće društvo okupit će najskuplje pravnike Memphisa, a među njima i one s kojima Rudy Baylor ima neraščišćenih računa. 

Roman Johna Grishama Čudotvorac, s prvom nakladom od 3 milijuna primjeraka, bio je najtiskaniji roman u tvrdim koricama u povijesti američkog nakladništva. Ova uzbudljiva, čas tragična, čas vedra sudska drama, još jedan je dokaz Grishamova spisateljskog umijeća. Zapanjujuća lakoća kojom je u stanju izmjenjivati napetost i opuštanje, potaknuti simpatije i antipatije i rješavati najzapetljanije situacije, dokaz je talenta kojem u suvremenoj pripovjedačkoj prozi nema ravna. 

Detalji
ISBN 9789533165240
Uvez Meki
Godina izdanja 2012
Jezik Hrvatski
Broj stranica 452
Težina 340 g
Dimenzije 12.00 cm x 19.00 cm