JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Martine zagonetne domine

Martine zagonetne domine

Uroš Petrović

Izdavač: Pino Toys
57.00 KM

Upoznajte domine koje pokreću sve vijuge!

STONA DRUŠTVENA IGRA ZA SVE UZRASTE!

podstiče razvoj logičke inteligencije;

nivo težine igre se može prilagođavati;

unapređuje verbalne i deduktivne veštine;

32 drvene domine;

42 kartice;

peščani sat;

fina obrada drveta;

visok kvalitet pakovanja;

za 2 do 5 igrača.

Zagonetne domine – nova autorska igra Uroša Petrovića, višestruko nagrađivanog pisca za decu i mlade izdavačke kuće Laguna, dobitnika priznanja Dobra igračka za igru Martina Zagonetna kutija, pomaže i deci i odraslima da unaprede promišljanje, a ujedno im omogućava da učvrste i prošire znanja iz različitih oblasti.

Za razliku od tradicionalnih domina, kod kojih je cilj upariti dva ISTA simbola ili slike, Zagonetne domine se igraju na drugačiji način – domine se mogu uspešno upariti ukoliko je rešen zadatak koji se kod svakog poteza zadaje izvlačenjem kartica sa Zadatim kriterijumom rešavanja.

Na ovaj način, društvena igra Zagonetne domine podstiče decu da kreativnije razmišljaju, unapređuju svoje deduktivne i verbalne sposobnosti i stiču veštinu pronalaženja efikasnih rešenja i zaključaka, kroz preplitanje čak 18 različitih oblasti kombinovanih u preko sa više od 20 načina uparivanja.

Igra Zagonetne domine može mnogo doprineti interesovanju dece za nekoliko školskih predmeta  a mogu je igrati deca uzrasta od 7 godina kao i odrasle osobe.

Detalji
ISBN -
Uvez Tvrdi
Godina izdanja 2018
Broj stranica -
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 21.00 cm