JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Zeko koji želi zaspati

Zeko koji želi zaspati

Ehrlin Forssén, Carl-Johan

Izdavač: Buybook
19.00 KM

Ovo je drugačija priča za laku noć.

Zeko Zekan je umoran i ne može zaspati, pa s Mamom Zečicom odlazi po pomoć čika-Zijevka, najljubaznijeg čarobnjaka na svijetu. Na putu susreće Puža Pospanka i Dremljivu Sovu, koji ga savjetuju kako da brže zaspi. Iako je Zekan sve umorniji, Mama Zečica i on nastavljaju dalje do čika-Zijevka koji ga pospe čarobnim prahom za uspavljivanje. Umoran i jako pospan, Zeko Zekan uspijeva stići do kuće i zaspati u svom krevetu.

Zeko koji želi zaspati je prva knjiga u seriji planiranih dječijih knjiga. Cilj joj je da pomogne djeci da lijepo spavaju, da shvate svoju vlastitu vrijednost i pripreme se da savladaju prepreke u svojim životima.

Ovom knjigom imao sam namjeru pomoći svim roditeljima koji se muče s time kako navesti djecu da zaspu uvečer ili odspavaju u toku dana. Želim da ova knjiga pomogne djeci da se opuste i zaspu brže svaki put kada čuju ovu priču.

autor Carl-Johan Forssén Ehrlin

 

O autoru:

Carl-Johan Forssén Ehrlin, stručnjak iz biheviorizama s diplomom bakalaureata iz psihologije, predaje komunikacije na univerzitetu u Švedskoj. Također, edukator je u ličnom razvoju i rukovođenju. Carl-Johan kombinovao je sve ove vještine i iskustva pri razvoju tehnika za ovu knjigu. Pročitajte više o autoru na www.carl-johan.com

 

Detalji
ISBN 9789958302824
Uvez Tvrdi
Godina izdanja 2016
Jezik Bosanski
Broj stranica 27
Težina 0 g
Dimenzije 21.00 cm x 27.00 cm