JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
E3

E3

Pam Grout

Izdavač: VBZ
25.00 KM

Novih devet eksperimenata s energijom koji dokazuju da svojim mislima možete promijeniti svoj život

Kad prihvatimo prirodni poredak zakona privlačnosti, počinjemo prihvaćati ideju da i sami posjedujemo moć kao sustvaratelji svoje stvarnosti. Tada nam život postaje uistinu čudesan. Pravo je umijeće koristiti se snagom svojih misli i namjera u stvaranju života koji želimo. Uzbudljivo je upoznati se s najboljom sposobnošću koju imamo, a to su naše misli i energija.

Čuda nisu slučajna, u što su se uvjerile tisuće čitatelja prethodne knjige Pam Grout E na kvadrat. Čuda nisu pitanje vjere, čuda generiramo sami. A ova je knjiga puna nepobitnih dokaza da svemir samo čeka da se počnemo koristiti energijom koja nam je nadohvat ruke, da se odreknemo starih mentalnih obrazaca koji nas sputavaju, skrenemo pogled s ograničene slike koju vidimo u zrcalu i usmjerimo ga na veličanstveno polje beskonačnog potencijala koje nam omogućuje da se povežemo sa svime što postoji.

U knjizi E na treću Pam Grout predstavlja nam devet novih zabavnih eksperimenata s energijom koji otvaraju put magičnim stvarima u našim našim svakodnevnim životima i otkrivaju nam nove mogućnosti za uspjeh i radost.

Detalji
ISBN 9789533049885
Uvez Meki
Godina izdanja 2017
Broj stranica 248
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 21.00 cm