JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Dođi da te poljubim

Dođi da te poljubim

Griet Op de Beeck

Izdavač: Buybook
20.00 KM

Dođi da te poljubim je priča o djeci i priča o roditeljima. O slomljenim ljudima i onome što ljudi mogu činiti jedni drugima. To je priča o tome gdje završava odgovornost, a počinje krivica. O tajnama i usamljenosti. O gubitku i šutnji. O strahu od vlastite snage. O zaboravu i nemogućnosti da se zaboravi. O odlasku i kretanju naprijed. O istrajnosti. O tome kako znamo da može i bolje, ali ostajemo zajedno u svakom slučaju. I, na kraju o ljubavi, jer to je sve što imamo… ili skoro sve.

Mona je tek djevojčica kada doživi ono s čim se niko nikada ne bi trebao suočiti. Uvjerava sebe da mora biti hrabra, i jeste hrabra, zbog svog oca, svoje majke i Marie.

Kada odraste, počinje raditi za poznatog pozorišnog redatelja, a zatim upozna i jednog muškarca. I netom što pomisli da će biti sve u redu, stižu vijesti o očevoj bolesti, i Mona gubi tlo pod nogama.

“Griet Op de Beeck piše knjige koje utiču na vaše organe: pluća preskoče dah, želudac se zgrči, srce poskoči. Njeni likovi utiču jedni na druge duboko i emocionalno.“

De Standaard

Detalji
ISBN 9789958304101
Uvez Meki
Godina izdanja 2019
Broj stranica 233
Težina 0 g
Dimenzije 14.00 cm x 21.00 cm